جاجیم لرستان به لحاظ تنوع رنگها بسیار چشم نواز بوده و از نخ پشمی و رنگهای طبیعی رنگرزی بافته میشود که چهارگوشههای مربعی 10*10 سانتیمتر اصلیترین طرح آن را شامل میشود. در لرستان به جاجیم «ماشته» میگویند که از دیرباز تاکنون در میان مردم این دیار به عنوان مهمترین و زیباترین جهیزیه عروس مورد استفاده قرار میگیرد.
صنعت ورشو سازی در گذشته نه چندان دور در شهر بروجرد رونق فراوانی داشت و بخش وسیعی از بازار قدیمی این شهر را به خود اختصاص می داده است. گستردگی این هنر به حدی بوده است که نام شهر بروجرد و ورشو با هم آمیخته شده اند. این فلز به صورت ورق از کشور آلمان و لهستان به ایران وارد می شده است و با داشتن جلا و مقاومت طولانی در مقابل پوسیدگی، آنرا « ژرمن سیلور» نیز اطلاق میکردند. هنرمندان دیار بروجرد، با استفاده از فن چکش کاری و خم کاری و استفاده از دستگاههای ساده و همچنین نیروی بازوی خود ، به خلق آثار فلزی بسیار زییایی از ورقهای ورشوئی می پرداختند که از جمله می توان به ظروف غذا خوری، سماور، سینی، قندان، چایدان، گلاب پاش و ... اشاره نمود. از برجسته ترین هنرمندان این حرفه می توان استاد علی مینا گر، مرحوم استاد رئوف، مرحوم استاد قریب استاد رضا گلدوز، استاد محمد باد آور، استاد علیرضا شاددل، استاد ماشاء اله فرخی و دیگران را نام برد.
کاک شیرینی که از دیرباز در لرستان از شهرت خوبی برخوردار بوده است هم اکنون نیز با آرد، روغن حیوانی، زعفران تهیه و تزیین می شود و به دلیل کیفیت بالا و طعم دلپذیر و عاری از مواد افزودنی مضر و نگهدارنده یکی از بهترین سوغات این دیار به شمار می آید.